Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Browser Games képes leírás - MMORPGames.tlap.hu
részletek »

Browser Games - MMORPGames.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mmorpg.tlap.hu » Browser Games
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Nevelde Központ

A Nevelde Központ

A Nevelde Központ ingyenes magyar nyelvű neveldék oldala! Szerep játék, kalandjáték, stratégia nevelde, állat nevelde, egyéb neveldék...

BattleKnight

BattleKnight

Böngészőből játszható online lovagos játék.

Bitefight

Bitefight

Bitefight online böngészős, vérfarkancsos, vámpíros mmorpg

Gladiatus

Gladiatus

Böngészőből játszható online gladiátoros játék.

Internetes szerepjáték

Internetes szerepjáték

Magyar fejlesztésű Böngészős fantázia világban játszódó játék A Végzetúrban egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük. A játék során az IQ-dat is próbára tesszük kvízkérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak! A játékból nem lehet kiesni, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat. A játék nyitott végű, folyamatos újdonságokkal, fejlesztésekkel lepjük meg a játékosokat. Nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz játszani, a lemaradást behozhatod.

Kalandjátékok, RPG

Kalandjátékok, RPG

A kalandjátékok és szerepjátékok birodalmába kalauzol az oldal. Mik azok a böngészőből játszható kalandjátékok és szerepjátékok ? Egy világ ahol a szerepet játszhatsz. Milyen böngészős szerepjátékok vannak? Kalandra fel, tudj meg mindent. Melyek a legnépszerűbb RPG neveldék ? Melyik Kalandjáték a neked megfelelő ? Döntsd el találj magadnak megfelelő RPG-t.

KnightFight

KnightFight

Lovagok harca, légy te a lejobb. Böngészőből játszható online lovagos játék. RedMoon Studios GmbH által gyártott 2007 legjobb német Böngészőből játszható játéka.

Stratégiai Játékok

Stratégiai Játékok

Vállj a világ urává ebben a nagyszerű ingyenes online stratégiai játékban. Válaszd ki, hogy az orkok, törpök, elfek, élőhalottak vagy az emberek erőihez csatlakozol és győzedelmeskedj. Vezesd a néped és légy a legnagyobb Stratéga a stratégiai játékok világában. Játssz Ingyen MOST!

Szerepjáték

Szerepjáték

Mágusok és sámánok, nagy erejű harcosok, varázslók várnak rád a szerepjátékok ezen kiváló képviselőjében, hatalmas kalandban lehet részed. Egy online szerepjáték ingyen és csak rád vár. Kezd el a akalandodat, MOST A World of Wizards and Warriors kalandra hív. JÁTSSZ INGYEN A LEGJOBB ONLINE SZEREPJÁTÉKKAL A WORLD OF W& BIRODALMÁBAN MÁR VÁRNAK RÁD

Hirdetés
Szerepjátékok, RPG

Szerepjátékok, RPG

Ismerd meg az online szerepjátékok misztikus világát. Fantsay játékok és más típusú kalandjátékok egy web alapú formája ahol az lehetsz ami eddi8g nem voltál. A nevelde vagy virtuális nevelde egy olyan speciális weboldal melynek kialakításának köszönhetően leginkább egy tamagochi szerű játékhoz hasonlítható. Milyen neveldék vannak? Állat neveldék, szerepjátékok, stratégiai játékok stb. Tudj meg többet a neveldékről

Vallheroes

Vallheroes

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal harcolni? Saját szörnyeidet idomítani, harcba küldeni, és hasdsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedni? Karaktered képességeit fejleszteni, legyen az varázsló, harcos vagy kézműves. Vagy netalán lopni, rabolni? Saját klánt szeretnél amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak? Akkor itt a helyed hogy összemérd tudásodat a többi játékossal a Vallheroes ingyenes kalandjátékában.

WarpFire

WarpFire

Flash alapú online űrhajós böngészős játék. Gameforge GmbH.

Tuti menü