Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek/Cikkek képes leírás - MMORPGames.tlap.hu
részletek »

Hírek/Cikkek - MMORPGames.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mmorpg.tlap.hu » Hírek/Cikkek
Keresés
Találatok száma - 6 db
4Story

4Story

4Story avagy wow ingyen! A 4story egy ingyenesen letölthető online játék. Ez az ingyenes MMORPGame egyelőre nem érhető el magyar nyelven, de reméljük egyszer majd magyarul is játszhatjuk a 4story -t Két birodalom, három nép, hat kaszt végtelen lehetőség, élvezetes játék. A 4Story csak rád vár. Kalandra fel

Gates of Andaron

Gates of Andaron

Gates of Andaron néven indult magyar nyelven a külföldön közkedvelt, nagy népszerűségnek örvendő ingyenes mmorpgame. A játék nagyban hasonlít a World of Warcraft nevű havídíja mmogame-re, viszont 100%ban ingyenes. A játék gyártója a Zemi. A magyar szerverek üzemeltetője a GameForge GmbH. A teamspeak szervert a Niexim biztosítja.

MMO CENTER

MMO CENTER

MMOG (massively multiplayer online game) játékok alatt azokat a játékokat értjük, amelyek az internet segítségével, a világ bármely tájáról származó játékosok százait, sőt ezreit összekapcsolva és saját univerzumukba kalauzolva szórakoztatják felhasználóikat.

MMO Játékok

MMO Játékok

Az mmo játékok blog egy mmo játékokról szóló cikkeket összegyűjtő honlap. Küldj be te is cikkeket az mmorpg-k világából és megjelenik. Hasznos cikkek az mmo játékok világából olvasd a blogunkat, minden nap ;)

MMORPG Cikkek

MMORPG Cikkek

MMORPG játékok online magazinja.MMORPGAME.HU online játék magazin. Többszemélyes online szerepjátékok. Játék ismertetők, játékleírások, tesztet, tippek , infók. Olvas cikkeket az MMORPG játékok világából.

Warhammer 40K figurák

Warhammer 40K figurák

A Warhammer univerzum legnagyobb hőseink figurái most számodra is elérhetőek! Büszke Space Marine osztagok, vérszomjas orc hordák és végtelenül gonosz káosz egységek. Harcolj körökre osztva mint egy tásasjátékot, vagy lepd meg fanatikus szeretted egy ultamarine vagy káosz lord figurával. A Warhammer bámulatba ejtő története, melyek árulásokkal, orgyilkosságokkal van fűszereve biztosan téged is elragad majd. WAAR!!

Tuti menü